Jogurtový dezert s medem, ovesnými vločkami a vlašskými ořechy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 7 g Med včelí
  • 10 g Ořechy vlašské
  • 35 g Ovesné vločky
  • 125 g Jogurt nízkotučný
  • 50 g Tvaroh měkký bez tuku
  • 10 g škrob rezistentní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 305 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 90 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 7.5 mg
  • Draslík 487.2 mg
  • Vláknina 7668 mg
  • Vitamín A 7668 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce smícháme jogurt se škrobem, přidáme tvaroh a promícháme.

  • 2

    Přisypeme směs ovesných vloček a nasekaných vlašských ořechů. Nakonec zakapeme medem.

  • 3

    Podáváme jako snídani.

Komentáře k receptu