Blesková zeleninová polévka Ládi Hrušky

Hodnocení 2x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 3 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 ks Bujón zeleninový
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 31 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 322 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 214.1 mg
  • Vláknina 4997.5 mg
  • Vitamín A 4997.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 49.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce nalijeme vodu, do které nastrouháme na hrubém struhadle očištěnou mrkev a petržel, a přidáme bujón. Polévku podle chuti osolíme a opepříme.

  • 2

    Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme asi 5 minut.

Komentáře k receptu