Hovězí karbanátek s hranolky

Hodnocení 2x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hovězí maso mleté
  • 600 g Brambory
  • 12 ml Olej rostlinný
  • 2 kávová lžička Petržel - nať
  • 2 kávová lžička Tabasco
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 3 ks žloutek
  • 2 ks Šalotka
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 2 polévková lžíce Kapary
  • 2 polévková lžíce Worcester
  • 2 polévková lžíce Hořčice dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 427 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 1161 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 93 mg
  • Draslík 1452 mg
  • Vláknina 9642 mg
  • Vitamín A 9642 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.7 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso smícháme se všemi ingrediencemi kromě brambor a oleje.

  • 2

    Brambory nakrájíme na hranolky a z masa tvarujeme karbanátky.

  • 3

    Obojí opečeme na oleji.

Komentáře k receptu