Bramborová kaše se zelím (lepenice)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sádlo škvařené
  • 500 g Zelí kysané
  • 1 ks Cibule
  • 1 kg Brambory
  • 3 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 411 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 43 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 24.7 mg
  • Draslík 1317.8 mg
  • Vláknina 18100 mg
  • Vitamín A 18100 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 77.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory překrájíme na půlky, zalijeme vroucí osolenou vodou a uvaříme doměkka.

  • 2

    Potom je scedíme, rozmícháme a podlijeme vařícím mlékem. Přidáme scezené a překrájené kysané zelí. Kaši dobře vymícháme.

  • 3

    Podáváme posypanou cibulí, kterou jsme osmažili na sádle.

Komentáře k receptu