Vepřový uzený bůček vařený

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1000 g Vepřový bok uzený
  • 3 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 190 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 1392 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 47 mg
  • Draslík 371 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřový uzený bůček opláchneme, vložíme do vařící vody a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

  • 2

    Uvařený bůček vyjmeme a vykostíme.

Komentáře k receptu