Rumunský skopový guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 350 g Cibule
  • 400 g Mrkev kořen
  • 400 g Skopová kýta
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 3 g Zázvor mletý
  • 20 g Pažitka
  • 1 ks Bobkový list
  • 6 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 373 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 248 g
  • Sodík 502 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 5.8 mg
  • Draslík 606.8 mg
  • Vláknina 15210.8 mg
  • Vitamín A 15210.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a česnek oloupeme a najemno nasekáme. V hrnci rozpustíme sádlo, zpěníme cibuli s česnekem a přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, okořeníme, podlijeme a dusíme do poloměkka.

  • 2

    Potom přidáme na plátky pokrájenou zeleninu a oloupané na kostky nakrájené brambory. Dopečeme v troubě a posypeme pažitkou.

Komentáře k receptu