Jehněčí hašé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Jehněčí maso
  • 100 g Petržel kořen
  • 100 g Celer bulvový
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 100 g Cibule
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 40 g Strouhanka
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 484 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 629 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 257.7 mg
  • Draslík 298.4 mg
  • Vláknina 4177.5 mg
  • Vitamín A 4177.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1441.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso omyjeme, očistíme. Maso a nahrubo nakrájenou zeleninu uvaříme ve slané vodě doměkka, potom vše jemně umeleme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, pepř, vejce, přisolíme a podle potřeby směs zahustíme strouhankou.

  • 2

    Máslem vymažeme pekáč a naplníme směsí. Pečeme v předehřáté troubě

  • 3

    25 minut.

Komentáře k receptu