Jehněčí kotlety s husí paštikou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Jehněčí kotlety
  • 40 g Paštika z husích jater
  • 20 g Sůl
  • 400 g Bramborová kaše
  • 14.09 g Máslo čerstvé
  • 20 ml Hovězí vývar základní
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 498 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 2426 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 129.2 mg
  • Draslík 765.3 mg
  • Vláknina 3079.5 mg
  • Vitamín A 3079.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jehněčí kotlety naklepeme, posypeme solí, pepřem a vložíme na pánev s rozehřátým máslem. Opečeme z obou stran dozlatova.

  • 2

    Paštiku z husích jater trochu naředíme masovým vývarem a metlou vyšleháme. Vzniklou pastou potřeme kotlety po obou stranách, vrátíme do pánve na máslo, je-li potřeba, přidáme lžíci čerstvého másla a kotlety lehce orestujeme.

  • 3

    Hotové kotlety podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu