Zelný salát se žampiony

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Žampiony - sterilované
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 ks Zelí hlávkové bílé
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 35 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 258 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 93.3 mg
  • Vláknina 2740.3 mg
  • Vitamín A 2740.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné hlávkové zelí najemno nakrájíme nebo nakrouháme. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a sterilované žampiony.

  • 2

    Salát dochutíme solí, octem, olivovým olejem a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.

Komentáře k receptu