Bageta s vepřovým masem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 55 g Salám měkký
  • 115 g Šunka dušená
  • 100 g Sýr Čedar
  • 80 ml Majonéza
  • 40 ml Jogurt bílý
  • 20 ml Hořčice
  • 1 ks Bageta
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Salát hlávkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 527 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 829 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 50.2 mg
  • Draslík 257.8 mg
  • Vláknina 5570 mg
  • Vitamín A 5570 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 2.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme majonézu, jogurt a hořčici. Bagetu rozřežeme na dvě poloviny, obě potřeme směsí. Spodní polovinu bagety pokryjeme šesti velkými listy salátu a na něj poklademe plátky vepřové šunky, salám, silné plátky rajčete a čtyři plátky čedaru. Bagetu přiklopíme, rozkrojíme na čtyři kusy a po každá převážeme provázkem.

Komentáře k receptu