Šunková ponorka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 200 g Šunka dušená
  • 1 kávová lžička Křen
  • 1 kávová lžička Majonéza
  • 1 ks Bageta
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 0.25 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Oregano sušené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 933 kcal
  • Sacharidy 85 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 6999 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 82 g
  • Cholesterol 120 mg
  • Draslík 289.6 mg
  • Vláknina 19124.2 mg
  • Vitamín A 19124.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šunku a sýr nakrájíme na tenké plátky, kyselé okurky na kolečka, listy salátu opereme a osušíme.

  • 2

    Bagetu nebo menší bílou veku rozkrojíme tak, aby na jedné delší straně zůstala nedokrojená. Na talířku promícháme nastrouhaný křen s majonézou a špetkou oregana.

  • 3

    Veku rozevřeme, potřeme obě půlky křenem s majonézou, spodní část pokryjeme salátovými listy, přes ně plátky šunky, dále plátky sýra. Na vnější straně má náplň přesahovat ven. Na sýr rozložíme kolečka okurek a oba díly veky k sobě přitlačíme.

Komentáře k receptu