Pečená kachna

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 135 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 15 g Máslo čerstvé
  • 1600 g Kachna mražená
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 758 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 72 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 2.3 mg
  • Draslík 15.1 mg
  • Vláknina 438.6 mg
  • Vitamín A 438.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kachnu omyjeme, osolíme a opepříme.

  • 2

    Na másle osmahneme cibulku, vložíme kachnu a necháme jí osmahnout ze všech stran. Vše podlijeme vodou a necháme přiklopené podusit do měkka.

  • 3

    Kachnu přendáme do zapékací nádoby.

  • 4

    Šťávu z pečeně smícháme s moukou a vzniklou omáčkou přeléváme kachnu, kterou pečeme do křupava.

Komentáře k receptu