Základní těsto na Berek

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 12 g Kypřicí prášek do pečiva
  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 ml Jogurt bílý
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 506 kcal
  • Sacharidy 95 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 48 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 68.5 mg
  • Draslík 407.7 mg
  • Vláknina 8007 mg
  • Vitamín A 8007 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mouku smícháme s jogurtem, přidáme vejce, prášek do pečiva a vypracujeme na válu hladké těsto.

Komentáře k receptu