Bramborové ragú s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 542 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 18 g
- Sodík 278 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 81 g
- Cholesterol 15.8 mg
- Draslík 2203.8 mg
- Vláknina 41422.5 mg
- Vitamín A 41422.5 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 115.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky.
-
2
Oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibuli a očištěnou, na kolečka nakrájenou karotku osmahneme v kastrolu na tuku. Přidáme nakrájené brambory, chvíli podusíme a podlijeme horkou vodou.
-
3
Asi 15 minut před koncem dušení vsypeme hrášek, pokrm osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a vše dusíme doměkka.