Bruschetta s pyré z oliv

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Kapary
  • 200 g Olivy černé
  • 1 ks Ciabatta
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 157 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 558 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 59.4 mg
  • Vláknina 4418.5 mg
  • Vitamín A 4418.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ciabattu opečeme z obou stran dozlatova a necháme zchladnout.

  • 2

    Do mixéru vložíme česnek, olivy, petržel a kapary, přilijeme olej a citrónovou šťávu a rozmixujeme do hladka.

  • 3

    Opečenou ciabattu potřeme vzniklým pyré a podáváme.

Komentáře k receptu