Toasty se štičím masem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 250 g Štika obecná
  • 8 krajíc Veka
  • 10 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 253 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 37 mg
  • Draslík 8.2 mg
  • Vláknina 84 mg
  • Vitamín A 84 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky veky nebo toastového chleba opečeme na oleji dozlatova.

  • 2

    Omyté porce štiky nakrájíme na malá filátka, osušíme je, osolíme a opečeme na oleji, až zcela změknou.

  • 3

    Filátka položíme na toasty, pokapeme je kečupem a ozdobíme je máslem promíchaným se sardelovou pastou a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu