Kedlubny s česnekem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kedlubna
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.25 l Voda pitná
  • 0.56 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 134 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 200 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 297.5 mg
  • Vláknina 5544.8 mg
  • Vitamín A 5544.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaný, rozetřený česnek osmahneme na oleji. Přidáme oloupané, na kostičky nakrájené kedlubny, osmahneme je a podlijeme trochou vody. Osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou doměkka, dokud se neodpaří všechna tekutina.

  • 2

    Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu