Okurka s pěnou ze žervé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 103 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 6 g
- Sodík 121 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 264 mg
- Vláknina 3061.8 mg
- Vitamín A 3061.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou a osušenou okurku podélně rozkrojíme na poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou a okurku osolíme.
-
2
Žervé smícháme s jemně nakrájenou cibulí a paprikou, přidáme mletou papriku, sůl a pepř.
-
3
Směsí naplníme připravené půlky okurek, spojíme je do původního tvaru a dáme vychladit.
-
4
Před podáváním nakrájíme okurku na kolečka.