Fazolky na cibuli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 150 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 122 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 204 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 301.2 mg
  • Vláknina 7639.8 mg
  • Vitamín A 7639.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné fazolky nakrájíme na proužky, zalijeme trochou vařící osolené vody a dusíme je téměř doměkka.

  • 2

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle na pánvi, přidáme okapané fazolky, osolíme je, opepříme a za stálého míchání osmažíme. Ihned servírujeme.

Komentáře k receptu