Skopová Šórba

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Pórek
  • 400 g Skopová plec
  • 200 g Fazole bílé
  • 200 ml Jogurt bílý
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 468 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 7.2 mg
  • Draslík 1032.1 mg
  • Vláknina 16183.1 mg
  • Vitamín A 16183.1 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole přes noc namočíme, druhý den dolijeme vodu a vaříme je do poloměkka.

  • 2

    Přidáme na kousky nakrájené skopové maso, osolíme a vaříme. Asi 15 minut před dovařením přidáme na kolečka nakrájený pórek, chilli koření a kari koření.

  • 3

    Do hotové polévky vmícháme rozkvedlaný jogurt.

Komentáře k receptu