Kapr s rajčaty

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 300 g Kapr obecný
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Rajčata
  • 20 g Olej stolní
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 323 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 104.6 mg
  • Draslík 667.3 mg
  • Vláknina 2405 mg
  • Vitamín A 2405 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce kapra osolíme, lehce obalíme v mouce a zprudka opečeme po obou stranách na oleji.

  • 2

    Přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek, rajčata a nasekanou petrželku. Na 2-3 minuty dáme na prudký oheň.

  • 3

    Na talíři obkládáme každou porci čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu