Vepřové maso s červeným zelím a jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Jablka
  • 1 ks Zelí hlávkové červené
  • 0.5 kg Vepřové maso libové
  • 0.5 šálek Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 441 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 230 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 88.8 mg
  • Draslík 504 mg
  • Vláknina 10950 mg
  • Vitamín A 10950 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 78.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3163.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso omyjeme, osolíme a upečeme do poloměkka. Přidáme na proužky nakrájené zelí a dusíme společně doměkka.

  • 2

    Potom přidáme nahrubo nakrouhaná jablka, přisolíme a vše ještě podusíme.

  • 3

    Nakonec přilijeme víno a necháme přejít varem.

Komentáře k receptu