Jablka s datlovým dipem

Hodnocení 1x 2x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 6 ks Datle
  • 1 ks Jablka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 8363 kcal
  • Sacharidy 2263 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 31 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 2263 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 20989.2 mg
  • Vláknina 406331 mg
  • Vitamín A 406331 mg
  • Vitamín B6 7.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablko rozpůlíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na plátky.

  • 2

    Datle rozmixujeme najemno se skořicí a trochou vody.

  • 3

    Jablko naskládáme na talíř a doprostřed dáme datlový dip.

Komentáře k receptu