Majonéza s feferonkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Pažitka
  • 5 g Estragon
  • 10 g Kopr čerstvý
  • 15 g Cibulka jarní
  • 5 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 25 g Feferony
  • 20 g Hořčice Dijonská
  • 250 ml Majonéza
  • 0.25 kávová lžička Kari pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 447 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 792 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 102.4 mg
  • Vláknina 867.5 mg
  • Vitamín A 867.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.2 mg
  • Vitamín E 7.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pažitku, estragon a kopr posekáme najemno, feferonku rozkrojíme, vyškrábneme semínka, zbytek posekáme najemno, zelenou část jarní cibulky nasekáme nadrobno.

  • 2

    Do misky vložíme majonézu, osolíme, opepříme, přimícháme bylinky, cibulku, feferonku, hořčici, trochu kari pasty a důkladně promícháme.

  • 3

    Před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře k receptu