Broskvová polévka s červeným vínem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 11 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Broskve
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 25 g Cukr moučkový
  • 15 g Máta
  • 500 ml Víno červené
  • 20 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 329 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 36 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 664.1 mg
  • Vláknina 4846.2 mg
  • Vitamín A 4846.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.9 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce nalijeme ovocné červené víno, osladíme a přivedeme k varu. Provaříme, aby se odpařil alkohol a odstavíme. Čerstvé broskve vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky a pokapeme citronovou šťávou. Vložíme do vína, přidáme posekané lístky máty a necháme vychladnout.

  • 2

    Před podáváním posypeme mletým pepřem.

Komentáře k receptu