Salát okurkový s jablkem a karotkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 121 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 4 g
- Sodík 90 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 455 mg
- Vláknina 9640 mg
- Vitamín A 9640 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okurku omyjeme, nastrouháme, osolíme a pokapeme šťávou z 1/2 citronu. Dobře promícháme.
-
2
K okurce přidáme jemně nastrouhanou karotku a nahrubo nastrouhaná jablka. Promícháme a nakonec salát pokapeme olejem.
-
3
Ihned podáváme.