Vepřové kotlety na zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Paprika červená
  • 50 g Paprika zelená
  • 100 g Kapusta růžičková
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vepřové kotlety
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.09 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 280 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 294 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 191.8 mg
  • Draslík 571.5 mg
  • Vláknina 8020 mg
  • Vitamín A 8020 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 57.3 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kotlety nařízneme u kostí i po okrajích, naklepeme, osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso namočíme do rozšlehaného vejce a vložíme na teflonovou pánev s rozehřátým olejem. Zvolna opékáme po jedné straně, obrátíme a pečeme asi minutu.

  • 2

    Poté přidáme k masu na nudličky nakrájenou červenou i zelenou papriku, půlkolečka cibule a předvařenou růžičkovou kapustu. Vše ještě 3 minuty podusíme.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu