Mleté uzené maso s hranolky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Uzené maso vařené
  • 500 g Bramborové hranolky zmrazené
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Řeřicha
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 522 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 495 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 545.7 mg
  • Vláknina 5687.3 mg
  • Vitamín A 5687.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na části oleje osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme umleté uzené maso a prohřejeme.

  • 2

    Na zbylém oleji osmažíme bramborové hranolky, promícháme s cibulí a masem, přisolíme, posypeme nasekanou petrželkou a řeřichou.

  • 3

    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu