Mléčná rýže Ládi Hrušky

Hodnocení 3x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Rýže loupaná
  • 20 g Cukr krupice
  • 2 g Skořice mletá
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 0.5 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 413 kcal
  • Sacharidy 87 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 81 g
  • Cholesterol 12.5 mg
  • Draslík 53.2 mg
  • Vláknina 4572 mg
  • Vitamín A 4572 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rýži uvaříme podle návodu uvedeném na výrobku.

  • 2

    V hrnci promícháme mléko, cukr, pudinkový prášek a uvařenou rýži. Přivedeme k varu a vaříme asi 2 minuty dokud směs nezhoustne. Odstavíme a vmícháme vanilkový cukr a skořici.

Komentáře k receptu