Bochánky s tmavou i bílou čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 648 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 40 g
- Sodík 104 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 186.1 mg
- Draslík 234.1 mg
- Vláknina 4440 mg
- Vitamín A 4440 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Šest forem na pudink vytřeme tukem. 125 g másla a 150 g cukru utřeme s rozšlehanými vejci, osolíme, přidáme kakao, mouku, vmícháme nakrájenou čokoládu nadrobno. Vytvoříme těsto, rozdělíme ho do formiček, přikryjeme alobalem potřeným máslem a formičky vaříme ve vodní lázni asi padesát minut.
-
2
Smícháme smetanu, zbytek cukru a zbytek másla, směs zahřejeme na ohni a promícháme. Pak ji nalijeme na hotové bochánky.