Bonbony z bílé i hořké čokolády

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 30

Suroviny

  • 125 g Čokoláda bílá
  • 125 g Čokoláda hořká
  • 0.5 šálek Ořechy Kešu
  • 0.5 šálek Ořechy vlašské
  • 0.5 šálek Arašídy
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 108 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 1.6 mg
  • Draslík 32.8 mg
  • Vláknina 2644.1 mg
  • Vitamín A 2644.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve vodní lázni rozpustíme čokolády, máslo, nasekané všechny druhy oříšků. Směs pořádně promícháme. Z hmoty, pomocí lžičky, nabíráme malé kuličky (bonbony) a položíme je na plech s pečícím papírem, tak aby se nedotýkaly. Plech uložíme do lednice a necháme je ztuhnout.

Komentáře k receptu