Biotta bábovka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 22 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 63.8 mg
  • Draslík 19.7 mg
  • Vláknina 24 mg
  • Vitamín A 24 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 7.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bábovkovou formu vymažeme tukem (Ramou) a vysypeme hrubou moukou.

  • 2

    Celá vejce šleháme s cukrem asi 2 minuty a poté zašleháme olej. Střídavě zašleháme Biottu a mouku s prosátým kypřícím práškem.

  • 3

    Těsto vlijeme do připravené formy, vložíme do předehřáté trouby na 175°C a pečeme asi 35 minut.

  • 4

    Upečenou bábovku necháme ve formě mírně zchladnout a poté jí vyklopíme. Studenou bábovku pocukrujeme.

Komentáře k receptu