Čokoládové fondue s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 23 g
- Sodík 44 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 65 g
- Cholesterol 30.8 mg
- Draslík 732.4 mg
- Vláknina 12286.7 mg
- Vitamín A 12286.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 67.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ananas, mango a lilek oloupeme a nakrájíme na kousky. Ostatní ovoce rozdělíme do misek. Čokoládu nalámeme na kousky a se smetanou je dáme do nádoby na fondue. Zahřejeme ji a zamícháme s brandy.
-
2
Ovoce si namáčíme do čokoládové směsi.