Čokoládové fondue s ovocem

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Jahody zahradní
  • 250 g Hroznové víno
  • 250 g Čokoláda hořká
  • 40 ml Brandy peach
  • 150 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 ks Ananas
  • 1 ks Mango
  • 1 ks Lilek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 464 kcal
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 44 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 65 g
  • Cholesterol 30.8 mg
  • Draslík 732.4 mg
  • Vláknina 12286.7 mg
  • Vitamín A 12286.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 67.3 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ananas, mango a lilek oloupeme a nakrájíme na kousky. Ostatní ovoce rozdělíme do misek. Čokoládu nalámeme na kousky a se smetanou je dáme do nádoby na fondue. Zahřejeme ji a zamícháme s brandy.

  • 2

    Ovoce si namáčíme do čokoládové směsi.

Komentáře k receptu