Filé s pikantní pastou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé rybí
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 240 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 16.1 mg
  • Vláknina 387.1 mg
  • Vitamín A 387.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce utřeme olej s hořčicí, majoránkou, chilli kořením, mletou paprikou a pepřem.

  • 2

    Porce filé osolíme a potřeme připravenou pastou. Necháme asi 1 hodinu v chladničce odležet.

  • 3

    Potom porce filé urovnáme do remosky vyložené pečicím papírem, zakapeme citronovou šťávou a rozpuštěným máslem. Povrch posypeme strouhankou.

  • 4

    Pokrm pečeme asi 20 minut.

Komentáře k receptu