Argentinská nudlová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1183 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 43.5 mg
- Draslík 1386.9 mg
- Vláknina 4819.8 mg
- Vitamín A 4819.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle mírně osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nudle a vše osmahneme dozlatova.
-
2
Potom přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a vše povaříme asi 5 minut. Přilijeme horký vývar, okořeníme a vaříme, až nudle změknou.
-
3
K polévce podáváme nastrouhaný sýr.