Argentinská nudlová polévka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Rajčata
  • 50 g Sýr Parmezán
  • 5 g Petržel - nať
  • 50 g Nudle vaječné
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 1 l Vývar z hovězích kostí
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 304 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1183 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 43.5 mg
  • Draslík 1386.9 mg
  • Vláknina 4819.8 mg
  • Vitamín A 4819.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.1 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle mírně osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nudle a vše osmahneme dozlatova.

  • 2

    Potom přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a vše povaříme asi 5 minut. Přilijeme horký vývar, okořeníme a vaříme, až nudle změknou.

  • 3

    K polévce podáváme nastrouhaný sýr.

Komentáře k receptu