Ryba marinovaná pečená

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Treska aljašská
  • 1 ks Máslo čerstvé
  • 1 ks Mléko polotučné
  • 1 ks Víno bílé
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Strouhanka
  • 0.5 šálek Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1521 kcal
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 93 g
  • Sodík 97893 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 74 g
  • Cholesterol 186.9 mg
  • Draslík 1151.5 mg
  • Vláknina 11365.8 mg
  • Vitamín A 11365.8 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.5 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 76.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z ryby sloupneme kůži, vložíme ji do marinády připravené z oleje, octa a koření na 3 hodiny. Následně rybu vyjmeme, necháme ji okapat a obalíme v prosáté strouhané housce.

  • 2

    Rybu pečeme v pekáčku, poléváme máslem a podlijeme trochou mléka nebo bílého vína.

Komentáře k receptu