Spaghetti s pancettou a čerstvou majoránkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 601 kcal
- Sacharidy 76 g
- Tuky 24 g
- Sodík 396 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 17100 mg
- Draslík 760.4 mg
- Vláknina 8926.5 mg
- Vitamín A 8926.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pancettu nakrájíme na kostičky a restujeme na pánvi až zesklovatí.Vyndáme ji a odložíme stranou.
-
2
Na stejné pánvi orestujeme cibuli najemno nakrájenou.Přidáme rajčata oloupaná,zbavená semínek a nahrubo nakrájená.Vaříme prudce asi 25 minut dokud nezmenší objem.Potom přidáme orestovanou pancettu a vaříme dalších 5 minut.Nakonec do směsi přidáme najemno nakrájenou čerstvou majoránku.Podle chuti osolíme a opepříme čerstvě mletým černým pepřem.
-
3
Mezitím uvaříme špagety dle návodu na obalu.Scedíme a přendáme na servírovací talíř.Opatrně vmícháme omáčku.
-
4
Nakonec pokrm posypeme čerstvě strouhaným pecorinem a podáváme.