Uzený bůček v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 658 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 48 g
- Sodík 1727 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 146.3 mg
- Draslík 538.9 mg
- Vláknina 1777.2 mg
- Vitamín A 1777.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na pět plátků. Každý plátek poprášíme paprikou, pepřem, jemně nasekanou cibulí a zakryjeme plátkem sýra.
-
2
Položíme na olejem potřený alobal a zabalíme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut.
-
3
Podáváme s brambory, bramborovou kaší a salátem ze zelí.