Uzený bůček v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřový bok uzený
  • 2 ks Cibule
  • 5 ks Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 658 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 1727 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 146.3 mg
  • Draslík 538.9 mg
  • Vláknina 1777.2 mg
  • Vitamín A 1777.2 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso omyjeme, vykostíme, odstraníme kůži a nakrájíme na pět plátků. Každý plátek poprášíme paprikou, pepřem, jemně nasekanou cibulí a zakryjeme plátkem sýra.

  • 2

    Položíme na olejem potřený alobal a zabalíme. Pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 20 minut.

  • 3

    Podáváme s brambory, bramborovou kaší a salátem ze zelí.

Komentáře k receptu