Rybí filé po kavkazsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 13 g
- Sodík 797 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 71.4 mg
- Draslík 102.6 mg
- Vláknina 2832 mg
- Vitamín A 2832 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a ve vymaštěném pekáči upečeme doměkka.
-
2
Ze zbylého tuku a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku. Přidáme mletou papriku, rozetřený česnek, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Dobře provaříme.
-
3
Při podávání filé přeléváme šťávou.