Rybí filé po kavkazsku

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 30 g Paprika mletá sladká
  • 20 g Sůl
  • 120 g Tuk
  • 1500 g Filé z aljašské tresky
  • 80 g Česnek
  • 40 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 400 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 256 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 797 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 71.4 mg
  • Draslík 102.6 mg
  • Vláknina 2832 mg
  • Vitamín A 2832 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé nakrájíme na porce, osolíme a ve vymaštěném pekáči upečeme doměkka.

  • 2

    Ze zbylého tuku a z prosáté mouky připravíme světlou zásmažku. Přidáme mletou papriku, rozetřený česnek, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Dobře provaříme.

  • 3

    Při podávání filé přeléváme šťávou.

Komentáře k receptu