Aljašská treska na slanině s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1415 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 77.1 mg
- Draslík 748.1 mg
- Vláknina 2569 mg
- Vitamín A 2569 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.3 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme a na tuku rychle opečeme.
-
2
Slaninu nakrájíme na nudličky, částečně roztavíme, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, mírně osmahneme, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zastříkneme vodou.
-
3
Směs přidáme k opečené rybě a dusíme doměkka.
-
4
Hotovou tresku zdobíme kapií nakrájenou na nudličky.
-
5
Ihned podáváme.