Filé po cikánsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Okurky nakládané
  • 100 g Rajčata
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 60 g Paprikové lusky čerstvé
  • 20 g Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 4 ks Nové koření celé
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 448 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 355 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 65.6 mg
  • Draslík 1296.8 mg
  • Vláknina 49133.2 mg
  • Vitamín A 49133.2 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 92 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme nakrájené papriky, rajčata, okurky a koření. Necháme osmahnout.

  • 2

    Potom přidáme omyté, osolené a opepřené porce filé, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec vyjmeme koření, pokrm dosolíme a zakapeme citronovou šťávou.

Komentáře k receptu