Vepřové maso v rajčatové šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 396 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 27 g
- Sodík 357 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 88 mg
- Draslík 263 mg
- Vláknina 8715 mg
- Vitamín A 8715 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3037.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, prosypeme moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
-
2
K masu přilijeme rajčatovou šťávu, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.
-
3
Hotový pokrm opepříme, přidáme worcester, hrášek a necháme jen prohřát.