Vepřové maso v rajčatové šťávě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Rajčatová šťáva
  • 240 g Vepřové maso libové
  • 10 ml Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 396 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 357 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 88 mg
  • Draslík 263 mg
  • Vláknina 8715 mg
  • Vitamín A 8715 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3037.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, prosypeme moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.

  • 2

    K masu přilijeme rajčatovou šťávu, zakapeme citronovou šťávou a podusíme.

  • 3

    Hotový pokrm opepříme, přidáme worcester, hrášek a necháme jen prohřát.

Komentáře k receptu