Telecí maso na majoránce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 1 g Telecí plec
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 128 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 555 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 18.7 mg
  • Draslík 516.9 mg
  • Vláknina 380.3 mg
  • Vitamín A 380.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a zpěníme na másle.

  • 2

    Omyté maso nakrájíme na nudličky, přidáme k cibuli, osolíme a zprudka opečeme.

  • 3

    Přidáme majoránku, zalijeme vývarem z kostí a udusíme doměkka.

Komentáře k receptu