Salát ze syrového celeru po italsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 9 g
- Sodík 237 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 125.5 mg
- Draslík 300.8 mg
- Vláknina 3619.5 mg
- Vitamín A 3619.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný celer jemně nastrouháme a zakapeme olejem. Necháme odležet.
-
2
Potom přidáme uvařené, drobně nakrájené vejce a hořčici ochucenou octem (nebo citronovou šťávou). Salát osolíme, opepříme, podle chuti osladíme a dobře promícháme.
-
3
Podáváme vychlazený.