Vepřový guláš se zelím a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 369 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 25 g
- Sodík 109 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 91.7 mg
- Draslík 385.3 mg
- Vláknina 6009.8 mg
- Vitamín A 6009.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3163 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme nadrobno cibuli, zpěníme ji na sádle a přidáme na malé kostky nakrájené maso. Osolíme opaprikujeme a chvilku dusíme bez podlévání.
-
2
Přidáme překrájené zelí a dusíme 15 minut. Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata a dusíme ještě 10 minut.
-
3
Zaprášíme moukou a necháme přejít varem.
-
4
Podáváme s chlebem.