Vepřový guláš se zelím a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso libové
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 5 polévková lžíce Zelí kysané
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 369 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 109 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 91.7 mg
  • Draslík 385.3 mg
  • Vláknina 6009.8 mg
  • Vitamín A 6009.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3163 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme nadrobno cibuli, zpěníme ji na sádle a přidáme na malé kostky nakrájené maso. Osolíme opaprikujeme a chvilku dusíme bez podlévání.

  • 2

    Přidáme překrájené zelí a dusíme 15 minut. Pak přidáme oloupaná nakrájená rajčata a dusíme ještě 10 minut.

  • 3

    Zaprášíme moukou a necháme přejít varem.

  • 4

    Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu