Pastinák s hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 568 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 22 g
- Sodík 72 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 165 mg
- Draslík 537.6 mg
- Vláknina 24899.1 mg
- Vitamín A 24899.1 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykoštěný roštěnec opláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme 1l vody, přidáme bobkový list, nové koření, ochutíme solí, přivedeme k varu a vaříme cca 1,5h.
-
2
Mezitím oloupeme brambory, omyjeme, nakrájíme na kostičky, přidáme do hrnce a povaříme ještě cca 5min.
-
3
Pastinák očistíme, nakrájíme na kostky, přidáme k masu a vaříme dalších 10min.
-
4
Dochutíme solí, pepřem, nasekaným koprem a petrželkou, odstavíme a ihned podáváme.