Dvojbarevné řízečky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 563 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 39 g
- Sodík 482 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 146.1 mg
- Draslík 703 mg
- Vláknina 197.3 mg
- Vitamín A 197.3 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso naklepeme, osolíme, okořeníme a každý hovězí plátek položíme na vepřový. Obalíme v mouce tak, že přebytečnou mouku oklepeme a zbytek dobře přitlačíme.
-
2
Okraje masa trochu přehneme, stlačíme a smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách.
-
3
Maso vyjmeme a do výpeku přidáme vývar a necháme přejít varem.
-
4
Řízečky posypeme strouhaným sýrem a přelijeme výpekem.