Růžičková kapusta na čínský způsob

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Kapusta růžičková
  • 1 kávová lžička Koření pěti vůní
  • 1 kávová lžička Olej sezamový
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 2 ks Cibulka jarní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 67 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 25.2 mg
  • Vláknina 9940.5 mg
  • Vitamín A 9940.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapustičku zbavíme ovadlých lístků a nakrájíme na nudličky.Můžeme ji také nakrouhat v mixéru.

  • 2

    Jarní cibulku nakrájíme a spolu s kapustičkou dáme na rozehřátý olej na pánev osmahnout-asi 2 minuty.Nesmí mít nahnědlý odstín.Přidáme prášek z pěti druhů čínského koření a sójovou omáčku,promícháme a restujeme dokud zelenine nezměkne - asi 3 minuty.Můžeme podávat.

Komentáře k receptu