Růžičková kapusta na čínský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 67 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 25.2 mg
- Vláknina 9940.5 mg
- Vitamín A 9940.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapustičku zbavíme ovadlých lístků a nakrájíme na nudličky.Můžeme ji také nakrouhat v mixéru.
-
2
Jarní cibulku nakrájíme a spolu s kapustičkou dáme na rozehřátý olej na pánev osmahnout-asi 2 minuty.Nesmí mít nahnědlý odstín.Přidáme prášek z pěti druhů čínského koření a sójovou omáčku,promícháme a restujeme dokud zelenine nezměkne - asi 3 minuty.Můžeme podávat.