Skopový pilaf
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 557 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 25 g
- Sodík 187 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 75.4 mg
- Draslík 402.1 mg
- Vláknina 5839.2 mg
- Vitamín A 5839.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 76 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, opečeme na zpěněné cibuli, osolíme a okořeníme. Zalijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme do poloměkka.
-
2
Potom přidáme očištěné, nakrájené papriky, omytá, nakrájená rajčata, spařenou rýži, podlijeme a promícháme. V troubě dodusíme doměkka.
-
3
Hotový pokrm pomocí naběračky nebo tvořítka vyklopíme na talíře a posypeme nastrouhaným parmazánem.
-
4
Podáváme s hlávkovým salátem.