Kuře po gabrovsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1208 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 85 g
- Sodík 508 mg
- Bílkoviny 84 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 348.8 mg
- Draslík 1512.7 mg
- Vláknina 9633.4 mg
- Vitamín A 9633.4 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.4 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a očištěné kuře nakrájíme na porce, osolíme a opečeme na másle. Maso vyjmeme.
-
2
V tuku po pečení osmahneme jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, přidáme estragon a podlijeme vodou.
-
3
Brambory nakrájíme na kostky, dáme do zapékací mísy, přidáme nakrájená rajčata a osolíme. Vložíme opečené porce kuřete, přelijeme cibulovým základem s kořením a dopečeme v troubě.